tehosydän

LUONNONMUKAISTA JA TURVALLISTA

Keholla on tapana parantaa itse itseään. Tärkeimmässä asemassa on hyvä verenkierto ja soluaineenvaihdunta. Happi, vitamiinit, entsyymit – näiden pitää kulkea soluihimme nopeasti, jotta pysymme kunnossa. Kun magneeteilla tehostetaan verenkiertoa, solut saavat enemmän happea ja ravinteita ja kuona-aineet poistuvat nopeammin kehosta. Magneettiterapia on luonnonmukaista, eikä elimistöön kerry mitään ylimääräistä.

Monesti esim. päätetyöskentelyssä niskat ja hartiat jumiutuvat. Tämä johtuu hartioiden jännittämisestä ja kuona-aineiden kerääntymisestä lihakseen. Magneettikentän lisätessä aineenvaihduntaa, kudoksissa olevat kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja kireys helpottuu vähitellen.

Rauta kuljettaa happea kehossamme ja se on myös tärkeä osa aineenvaihdunnassamme. Magnetisoituna solumme saavat oikean energiapotkun, jonka jälkeen ne pystyvät toimimaan nopeammin ja paremmin.

– Linus Pauling, Nobel-palkinnon voittaja

 
Magneetteja käyttäneet ihmiset ovat kertoneet saaneensa helpotusta mm. seuraaviin:

migreeni, lihaskivut, selkäsäryt, nivelsäryt, reuma, fibromyalgia, siitepölyallergia, astma, korkea verenpaine, uniongelmat, heikko verenkierto, iskiaskivut, tenniskyynärpää, kuukautiskivut, stressi, väsymys, haavojen nopeampi parantuminen jne.  Muita positiivisia vaikutuksia mm. lääkityksen tarpeen väheneminen.

Aivan kuten akupunktuurin ja homeopatiankin kohdalla, magneettien vaikutusta ei ole helppo todistaa koululääketieteellisesti. Muodosta siis itse oma mielipiteesi magneettien voimasta!

HUOMIOITAVAA: henkilöt joilla on sydämentahdistin, eivät saa käyttää magneettikoruja. Varmuuden vuoksi, välttäkää korujen käyttöä raskauden ensimmäisellä kolmanneksella, mikäli ette ole aiemmin käyttäneet.

Mikäli epäröitte tuotteiden käyttöä, varmistakaa asia lääkäriltänne.